PSG gaat nieuwe samenwerking aan met groot streetwear merk

PSG doet er alles aan om wereldwijd een naam te bouwen als de meest stijlvolle en hippe voetbalclub van de wereld. Een status die natuurlijk perfect past bij een club uit het modieuze Parijs. De samenwerking met Nike’s Jordan Brand was daar al een belangrijk onderdeel van, want zelfs de grootste artiesten als Justin Timberlake traden in die kleding op. Nu is er een nieuwe samenwerking, deze keer met de Japanse mode/streetwear gigant BAPE.

PSG x BAPE

De Franse kampioen en het modemerk hebben een preview gegeven van de ultra limited 13-delige collectie, inclusief de iconische BAPE shark hoodie met PSG branding, verschillende shirts en een rood en blauw camo jack wat het meest kostbare product uit de collectie moet worden. Dat is ook aan de prijs te zien, want die kost €750. Tja, past ook wel bij het dure imago van de club.

Naast kleding zullen er ook accessoires aan de collectie worden toegevoegd, zoals sjaals en een tas. De eerste producten uit de collectie zullen op 1 december in de BAPE store in het Le Marais district gereleased worden. Later krijgt de volledige collectie een wereldwijde release datum die helaas nog niet bekend is.

Je zult er in ieder geval héél scherp op moeten zijn, want deze vette shit zal ongetwijfeld in minuten of zelfs seconden uitverkocht zijn. Het team van PSG weet in ieder geval wel hoe ze een hype moeten bouwen.