PSG en Nike presenteren het nieuwe uittenue met een opvallende kleur

Nike en adidas hebben het er deze dagen maar druk mee. Om de haverklap wordt een nieuw tenue gepresenteerd van een Europese topclub en daar valt PSG natuurlijk ook onder. De Fransen zullen komend seizoen echter in een opvallend uittenue gaan spelen. Opvallend vooral door de kleur, want geel hebben we nog niet vaak gezien bij PSG.

PSG uittenue 2017/2018

Je zult je misschien afvragen waarom er dan voor geel gekozen is, maar dat heeft te maken met de banden die de club heeft met Brazilië. Of misschien wel beter gezegd, de geschiedenis die ze met dat land hebben. Veel Braziliaanse spelers hebben namelijk de club vertegenwoordigd, zoals Ronaldinho, Maxwell en nu natuurlijk Thiago Silva, Marquinhos en Lucas Moura. Het is echter niet allemaal geel. De echte PSG clubkleuren zijn namelijk ook terug te vinden in het tenue.

Het geel wordt namelijk gecombineerd met donkerblauwe strepen langs de zijkanten en rond de hals vind je het donkerblauw, rood en wit van het clublogo. In de binnenkant van de nek is nog de tekst ‘Ici c’est Paris’ te vinden. Het broekje en de sokken hebben een gele kleur gekregen met donkerblauwe details.

Het nieuwe PSG uittenue is hier verkrijgbaar. Heb je het nieuwe PSG thuistenue nog niet gezien? Dan moet je dat zeker even doen, want het heeft een heel andere look gekregen.