PSG & Nike’s Jordan droppen een sterke nieuwe kledingcollectie

In september 2018 zagen we zo’n beetje de grootste release van vorig jaar toen eindelijk de langverwachte samenwerking tussen PSG en Amerikaans basketbal/streetwear merk Jordan (die van Michael Jordan ja) hun eerste collectie lanceerden. Onderdeel van die collectie waren twee voetbalshirts die ze in de Champions League dragen, maar verder zaten er ook heel toffe fashion en streetwear stukken tussen. Ongeveer een half jaartje later is het tijd voor collectie nummer twee.

PSG x Jordan kledingcollectie

Bij de eerste collectie stond de kleur zwart centraal, met behoorlijk wat witte details. Nu zijn de rollen omgedraaid en is het wit wat de boventoon voert. De 14-delige collectie bestaat uit verschillende stijlvolle jacks, hoodies, trainingspakken, t-shirts en petten. Natuurlijk komt het iconische ‘Jumpman’ logo van Jordan veel terug. Zo ook in het clublogo van PSG op de plek van de Eiffeltoren. Vet!

Gewoon weer een ijzersterke collectie die voortborduurt op de hype van de eerste collectie. Net als bij die debuutcollectie zullen deze nieuwe artikelen allemaal in gelimiteerde aantallen gelanceerd worden en de vraag zal zeker niet minder zijn. De volledige PSG x Nike Jordan collectie is hier te bestellen.