PSG presenteert het gruwelijke nieuwe derde tenue

Het zijn mooie tijden om fan van PSG te zijn. Hoewel ze de transfermarkt behoorlijk verpesten kunnen hun fans de komende tijd wel genieten van spelers als Neymar en Mbappé. Gigantische aankopen als deze hebben natuurlijk één groot doel: de Champions League winnen. De uitwedstrijden in het miljardenbal zullen ze in deze gruwelijke zwarte tenues met camo detail spelen.

PSG derde tenue 2017/2018

Het tenue, wat natuurlijk gepresenteerd werd door de absolute ster en Nike speler Neymar, is voornamelijk zwart en heeft een zelfde kleur ‘Dazzle Camo’ design gekregen wat geïnspireerd is op de iconische architectuur van Parijs. Verder wordt het afgemaakt met contrasterende witte details, waaronder het clublogo dat in diezelfde kleur op de borst te vinden is. Onderop de rug is in het groot de tekst ‘PARIS’ in het zwart geplaatst. Nice detail.

Heel vet toch? Mocht je nu denken: die moet ik hebben! Dan moet je nog even wachten, want vanaf 12 september is ‘ie hier pas verkrijgbaar.

?? Paris Saint Germain third kit 2017-18 ? #PlayParis

Een bericht gedeeld door Paris Saint-Germain (@psg) op

Heb je het nieuwe uitshirt van PSG trouwens al gezien? Die heeft een behoorlijk bijzondere kleur gekregen. Die kun je hier checken.