PSG presenteert stijlvol uittenue met gouden details

Voor PSG is het tot nu toe nog niet de transferzomer zoals die vorig jaar was, maar dat is natuurlijk ook niet nodig als je vorig jaar zo’n 400 miljoen uit hebt gegeven aan Neymar en Mbappé. Het sterrenteam uit Parijs heeft de kwaliteit om met gemak kampioen te worden in Frankrijk en die kwaliteit komt ook duidelijk terug in het nieuwe uittenue. Heel stijlvol en classy met gouden details.

PSG uittenue 2018/2019

De inspiratie voor dit tenue komt voort uit de vele monumenten die de stad Parijs rijk is en dan met name de beroemde Arc de Triomphe. Past ook wel bij de triomfantelijke laatste jaren van PSG en het topteam. Daarom heeft het tenue een lichte steen-achtige kleur gekregen en daar passen de gouden details perfect bij.

Net als bij de andere Nike Aeroswift tenues heeft de kraag een knoopje gekregen en is er een zigzagpatroon op de mouwen en schouders geplaatst. Dat heeft echter dezelfde kleur gekregen als het shirt, waardoor het niet echt opvalt. De rest van het tenue, het broekje en de sokken, hebben dezelfde kleurencombo gekregen als het shirt. Een classy geheel!

Het nieuwe PSG uittenue is hier verkrijgbaar.

Een paar maanden geleden werd het nieuwe thuistenue van PSG al gepresenteerd door Nike. Die kun je hier checken.