Dit is het nieuwe derde tenue van PSV voor de Europese uitwedstrijden

Het is alweer een paar maandjes geleden dat PSV zich tot kampioen van Nederland kroonde, maar de blikken zijn nu volledig gericht op komend seizoen. De doelen zijn duidelijk: titelprolongatie en het behalen van de Champions League. Vandaag hebben ze het nieuwe derde tenue gepresenteerd waarin ze de uitwedstrijden van dat Miljardenbal willen gaan spelen.

PSV derde tenue 2018/2019

Nadat het nieuwe uittenue in mei al gepresenteerd werd en het nieuwe thuistenue in juni, is het dus de beurt aan het tenue dat gebruikt gaat worden bij Europese uitwedstrijden en eventueel op andere momenten als de tenues anders te veel op die van de tegenstanders lijken. Het is een redelijk herkenbare kleurencombo die je misschien nog herkent van het uittenue dat de Eindhovenaren droegen in het seizoen 2015/2016.

Het tenue is grotendeels donkerblauw met op de mouwen een iets lichtere tint blauw. Heel tof detail is het rood-wit-rood gestreepte stukje in de hals en ook de uiteindes van de mouwen met de Umbro logo’s vinden wij sterk. Dat komt ook terug op de zijkanten van de broekspijpen van het donkerblauwe broekje. De sokken zijn ook donkerblauw met rode elementen.

Qua looks zit het dus in ieder geval wel snor en zouden ze niet misstaan in de Champions League. Nu is het hopen voor de fans én het Nederlandse voetbal dat ze zich daarvoor gaan plaatsen. Het nieuwe PSV derde tenue is hier te bestellen.

Had je de andere nieuwe tenues van PSV nog niet gezien? Dit is het nieuwe thuistenue en dit is het nieuwe uittenue.