PSV gebruikte op geniale wijze FM18 om ‘wonderkid’ Romero te strikken

Er was de laatste paar weken een ware soap ontstaan rond de mogelijke komst van het Argentijnse spitsentalent Maximiano Romero naar PSV. Eerst leek hij naar Stuttgart te gaan, toen werd het PSV en op het laatste moment leek Dortmund ertussen te komen. Toch wist PSV aan het langste eind te trekken en als we FM mogen geloven hebben ze een heus ‘wonderkid’ binnengehaald.

PSV strikt FM wonderkid Romero

We kunnen gerust stellen dat FM misschien wel het beste scouting netwerk van de wereld heeft. Zelfs beter dan die van menig topclub en vaak groeien de wonderkinderen ook echt uit tot toppers. Kunnen we dan al concluderen dat Romero een schot in de roos is voor PSV? Natuurlijk niet, maar het zegt wel wat. Waarschijnlijk waren ze bij PSV ook op de hoogte van Romero’s status als ‘wonderkid’ en daarom gebruikte de huidige koploper FM18 op geniale wijze om hem ‘te strikken’ en aan te kondigen via Twitter.

In de video is te zien dat de spits van Velez Sarfield in de zomer van 2018 aan zal sluiten nadat er een akkoord is bereikt over €2,5 miljoen. Dat bedrag klopt natuurlijk niet, maar aangezien er onduidelijkheid bestaat over wanneer de spits aansluit is dit misschien een hint dat het pas vanaf de zomer zal zijn. Vooralsnog is dat echter afwachten. Hoe dan ook, complimenten aan PSV voor de briljante video.

Het creatieve team van Ajax kan er trouwens ook wat van, want zij maken van hun Matchday posters geniale kunstwerkjes.