PUMA presenteert de brute ONE 18.1 ‘Blackout’

PUMA pakt de zaken iets anders aan dan de andere merken en dat is vooral te merken bij de nieuwste generatie ONE voetbalschoenen. De ‘launch edition’ werd al uitgebracht in een zwarte uitvoering met een paar rode details en de tweede uitvoering is deze volledig zwarte schoen. Nog geen felle kleurtjes dus, maar de harten veroveren via traditionele zwarte kicksen. Vaak is dat een formule tot succes en dat is bij deze PUMA ONE 18.1 ‘Blackout’ wederom het geval, want wat is ‘ie gruwelijk!

PUMA ONE 18.1

Maar waarom voor zwarte kleuruitvoeringen kiezen als je jouw kicksen op een opvallende manier zichtbaar wil maken aan het grote publiek? Dat heeft vooral te maken met het feit dat deze schoen zich vooral richt op comfort. Een vrij traditionele gedachte voor een voetbalschoen in deze tijd en daarom past een volledig zwarte uitvoering er perfect bij.

Verder is er nog één grote verandering toegepast bij de PUMA ONE 18.1 in tegenstelling tot zijn voorganger (ONE 17.1). Alleen op de voorvoet van de schoen is een comfortabele, super zachte en dunne kangoeroe lederen zone geplaatst. Waarom alleen daar? Omdat het de belangrijkste ‘strike zone’ op de schoen is en hierdoor het gewicht van de schoen gereduceerd wordt en een gestroomlijnder geheel gecreëerd wordt.

Al met al is het dus een schoen die zeer comfortabel is, licht van gewicht is en er gewoon bruut uitziet in deze ‘blackout’ versie. De PUMA ONE 18.1 ‘Blackout’ is hier te bestellen.

De allernieuwste silo van PUMA is trouwens de Netfit 18.1 en dat is een heel bijzondere. Volgens ons was dat zelfs de meest innovatieve schoen van 2017 door het revolutionaire vetersysteem. Wij hebben ‘m getest en hier vind je de review.

Foto’s: SoccerBible