PUMA en Arsenal presenteren het vette nieuwe derde tenue

Arsenal fans zullen het niet graag meer over vorig seizoen hebben, dus dat stukkie gaan we nu even overslaan. Wat wel een feit is, is dat de club uit Londen volgend seizoen actief zal zijn in de Europa League en tijdens de uitwedstrijden van dat toernooi zul je Arsenal in dit vette tenue zien. Toch is het uiterlijk van dit tenue niet waar de fans het meest blij mee zullen zijn. Sanchez wordt namelijk gebruikt voor de promotie en fans zien daar maar één uitleg voor: de Chileen gaat blijven. Toch lijkt ons dat een voorbarige conclusie.

Arsenal derde tenue 2017/2018

Waar we wel zeker van zijn is dat wij dit een vet tenue vinden. Zwarte tenues doen het sowieso goed, maar in combinatie met het grijs, de subtiele roze details en de toffe kraag is het totaalplaatje gewoon heel goed. Om even terug te komen op het hele Sanchez verhaal: deze foto’s zijn waarschijnlijk al een flinke tijd geleden gemaakt, dus je moet er niet té veel aandacht aan geven. Toch denken wij dat het wel wat zegt over de huidige situatie tussen Sanchez en Arsenal. We zullen zien wat er gaat gebeuren.

Het nieuwe Arsenal derde tenue is hier verkrijgbaar. Toch liever het thuisshirt met die iconische rood-witte kleuren? Het nieuwe thuistenue voor komend seizoen is ook heel nice.