PUMA en BALR. presenteren de gruwelijke limited edition Future 4.1

We moeten het Demy de Zeeuw nageven: hij is en blijft ontzettend goed bezig met zijn mode/lifestyle merk BALR. Heel snel bouwde hij met dat merk een miljoenenbedrijf op en zijn spul werd gedragen door de grootste sterren. Betere marketing is er niet. BALR. blijft echter vooruit kijken en nu hebben ze zelfs een heel toffe samenwerking te pakken met PUMA. Onderdeel daarvan is de limited edition Future 4.1 voetbalschoen, maar ook sneakers en kleding.

PUMA x BALR. Future 4.1

Ten eerste is de gekozen kleuruitvoering natuurlijk al perfect. Gewoon zwart en wit, wat eigenlijk ook wel de kleuren van BALR. zijn. De zilveren zoolplaat zorgt dan weer voor een heel vet contrast. Verder komt natuurlijk de naam BALR. terug op de schoen en op de veters en de slogan ‘Life of a BALR.’ is op de hak te vinden.

Als je goed opgelet hebt afgelopen weekend dan heb je de schoenen al in actie gezien trouwens. Niemand minder dan Antoine Griezmann droeg ze namelijk al tijdens de uitwedstrijd tegen Eibar. Toeval of niet: hij speelde een topwedstrijd met een goal, een assist en een heerlijke steekpass op Messi waarmee hij de goal van Suarez mogelijk maakte.

Maar zoals we eerder al zeiden heeft de samenwerking meer opgeleverd dan alleen de voetbalschoenen. De Future Orbiter sneaker van PUMA heeft zo’n beetje hetzelfde design gekregen als de voetbalschoen, maar dan met een witte foam zool. De collectie wordt compleet gemaakt met een hoodie, t-shirt, sweatpants en korte broek.

Wij vinden het vet spul hoor. De volledige PUMA x BALR. collectie, inclusief Future 4.1 voetbalschoenen, is hier verkrijgbaar.

Foto’s: SoccerBible