Puma dropt nieuwe evoPOWER Vigor met gruwelijke graphic

Puma gaat lekker deze week. Woensdagavond dropte het merk, onder het motto ‘Step Out’, opeens 23 shirts voor 23 verschillende clubs (waaronder Arsenal & Dortmund) en dat was een zeer geslaagde zet. Stuk voor stuk hele vette shirts. Daar bleef het niet bij, wat betreft Puma. Het Duitse merk lanceerde namelijk ook de nieuwe evoPOWER Vigor Graphic. En ook die is heel sterk.

De evoPOWER Vigor bestaat nu al een tijdje en er is al een aantal mooie colorways voorbij gekomen. Deze nieuwe release komt sowieso in de top 3. De volgens Puma ‘meest complete schiet-voetbalschoen gemaakt tot nu toe’ heeft een graphic makeover ontvangen.

De upper heeft een zwarte ondergrond zoals je ziet. Dat vinden we vaak een goede keuze, maar dit keer is het toch echt de oranje/rode graphic die deze schoen zo’n uitzonderlijke look geeft. Het contrast op de schoen valt lekker op. Een schoen als deze past perfect bij tenue’s met oranje en roodtinten. En dat zijn er nogal wat.

Deze Puma evePOWER Vigor zal worden gedragen door spelers als Griezmann, Balotelli en Giroud. Mocht jij ook zo’n paar willen scoren dan kan dat hier. Ze hebben er zelfs een lederen versie.

Het Duitse sportmerk lanceerde laatste overigens een geheel nieuwe model: de Puma ONE 17.1. Een kruising tussen de evoSPEED en evoTOUCH, die hierdoor allebei kwamen te vervallen.

Foto’s: Soccerbible