PUMA & FC Groningen presenteren prachtige nieuwe tenues

De Eredivisie heeft eventjes zonder PUMA tenues gezeten, maar ze zijn nu terug in Nederland. Ze hebben de nieuwe tenues voor FC Groningen ontworpen en het resultaat mag er wezen hoor! Zowel het thuis- als uittenue zal de fans van De Trots van het Noorden trots maken. Ook wij zijn blij dat er weer een high profile merk heil ziet in de Eredivisie. Check de nieuwe tenues hieronder.

FC Groningen tenues 2017/2018

De lancering van de nieuwe tenues gaat gepaard met de slogan “Forever Proud”. FC Groningen en de supporters staan natuurlijk bekend om hun betrokkenheid en onvoorwaardelijke trots. De club wordt niet voor niets de Trots van het Noorden genoemd en daar speelt PUMA lekker op in. Uiteraard is het thuisshirt gewoon van de traditionele groene strepen voorzien en het ziet er strak uit. Van het uitshirt zijn wij ook fan. Zwart met groen en een tof grafisch design maakt het een bijzonder, maar ook gewoon vet shirt.

FC Groningen x PUMA thuistenue 

FC Groningen x PUMA uittenue

De nieuwe shirts zijn gemaakt van lichtgewicht polyester met speciale vocht verdrijvende technologie waardoor spelers langer hun optimale lichaamstemperatuur behouden. Het materiaal van het shirt en de mesh-gaten onder de arm zorgen voor optimale ventilatie en draagcomfort. Op de borst van het shirt staat het geweven FC Groningen wapen naast het PUMA Cat logo. De nieuwe FC Groningen tenues zijn via de officiële webshop van FC Groningen te bestellen.