De nieuwe PUMA Future 18.1 is ongetwijfeld de vetste tot nu toe

Het is nog niet zo lang geleden dat PUMA een volledig nieuwe en zeer innovatieve voetbalschoen presenteerde, genaamd de Future 18.1 Netfit. De eerste keer dat we ‘m zagen was de Future in een zwart en geel jasje gestopt, waar het geel nog behoorlijk overheersend was. Wat volgde was een spectaculaire combo van geel, roze en zwart. Nu is de derde kleuruitvoering gelanceerd en dat is wat ons betreft de meest gruwelijke tot nu toe.

PUMA Future 18.1 Netfit ‘Black/Fizzy Yellow’

Deze nieuwste Future is een beetje zoals de eerste kleuruitvoering, maar dan anders. Weer terug naar ‘black & yellow’ dus, maar deze keer heeft de meest donkere kleur de overhand. En hoewel we helemaal zwarte kicksen vaak het toppunt vinden, zijn het juist de subtiele gele details die deze PUMA’s zo vet maken. Je hoeft trouwens niet te verwachten dat je deze ook op tv gaat zien, want de PUMA spelers zullen in de vorige colourway blijven spelen voorlopig.

Deze schoen heeft niet alleen de looks, maar ook de technologische kwaliteiten. Wij noemden het zelfs de meest innovatieve voetbalschoen van 2017 en dat heeft alles met het Netfit vetersysteem te maken. PUMA heeft dit systeem ontwikkeld om spelers de mogelijkheid te geven de schoenen op elke mogelijke manier te strikken, zodat de fit en lockdown perfect is, ongeacht de vorm van de voet.

Overtuigd van de PUMA Future 18.1 Netfit? Deze zwart met gele uitvoering is hier te bestellen, zowel in de variant met sokje als zonder. Wij hebben de schoen ook daadwerkelijk getest op het voetbalveld tijdens trainingen en wedstrijden. Dit was ons oordeel.

Foto’s: SoccerBible