Puma lanceert Future Netfit ‘Next’ speciaal voor de allergrootste talenten

Puma heeft nog één laatste troef in handen voor het einde van het seizoen en het begin van het WK in Rusland. Een heel bijzondere troef, want zo kun je deze limited edition Future 18.1 Netfit ‘Next’ toch wel noemen. Schoenen die alleen gedragen zullen worden door de allergrootste talenten die bij Puma aangesloten zijn in een lekker frisse kleurencombo.

PUMA Future 18.1 Netfit ‘Next’

Met de zomer in aankomst is zo’n frisse combo ook wel fijn natuurlijk. Een kraakhelder witte voorvoet loopt via wat gele details over in een kleurrijke groene hak. Onder de schoen is een metallic zoolplaat te vinden voor wat extra glans.

Op technologisch gebied is er nog niets veranderd aan de schoen, maar dat maakt ‘m niet minder indrukwekkend. Door het vetersysteem kun je de Future 18.1 Netfit namelijk op alle mogelijke manieren strikken, zodat ‘ie altijd perfect om de voet past. Of je nu brede of smalle voeten hebt. We zijn al eerder dieper ingegaan op deze innovatie en dat kun je hier checken.

Maar wie zijn dan die toptalenten van Puma die zij als dé ‘Next’ generatie zien? Dat zijn Allan Saint-Maxim van Nice, Mahmoud Dahoud van Dortmund, Giovanni Lo Celso van PSG, Simone Eder van Torino en Kova Kitagawa van Shimizu S-Pulse. Zes spelers die het van de lokale trapveldjes tot de top van het voetbal geschopt hebben.

Zie jij jezelf ook als toptalent of vind je de schoenen gewoon gruwelijk? De Puma Future 18.1 Netfit ‘Next’ is hier te bestellen. Moet je wel snel bijzijn, want ze zijn in zeer gelimiteerde aantallen verkrijgbaar.

Foto’s: SoccerBible