PUMA gaat terug naar de essentials met de One 1 ‘Triple Black’

Soms is het best fijn als er even niet zoveel aan innovatie wordt gedacht, maar meer aan het belangrijkste waar schoenen aan moeten voldoen: comfort. Het is natuurlijk vandaag de dag nog steeds één van de belangrijkste eigenschappen die een voetbalschoen moet hebben, maar er komt zoveel poespas bij kijken. PUMA laat al die innovaties even voor wat ze zijn met deze lederen variant van de One 1.

PUMA One 1 Leather Classic ‘Triple Black’

Geen fancy ‘sokje’ tot aan de enkels en geen gebreide synthetische stof of iets dergelijks, gewoon leer. Deze One 1 Leather Classic is gestript tot de meest essentiële features, zoals een traditionele tong en fit constructie. En gewoon zwart natuurlijk, want dat past verreweg het beste bij een schoen als deze.

Deze lage versie van de PUMA One 1 is de alternatieve optie voor de halfhoge voetbalschoenen met ‘sokje’, die je trouwens bij elk merk ziet tegenwoordig. Gelukkig blijven er kicksen als deze uitkomen en dat gaat ook niet veranderen. De vraag naar zwarte lederen voetbalschoenen zal altijd blijven bestaan.

We verwachten dat de PUMA One 1 Leather Classic ‘Triple Black’ hier verkrijgbaar zal zijn. Ben jij sowieso iemand die bijna exclusief van zwarte voetbalschoenen houdt? Dat zegt dit over jou.

Foto’s: SoccerBible