Puma geeft de Future Netfit een gruwelijke ‘Blackout’ look

Het is de laatste tijd niet mis om fan te zijn van zwarte voetbalschoenen. Juist in een markt waar het gevoel heerst dat voetbalschoenen alleen maar in felle kleurtjes gedropt worden is het juist zwart wat momenteel de boventoon voert. Nike presenteerde een limited edition volledig zwarte Mercurial, Adidas kwam met de Nite Crawler collectie, een volledig zwarte Gloro en ook PUMA doet de lichten uit bij hun voetbalschoenen. Eerst bij de One 18.1 en nu is het de beurt aan de Future Netfit 18.1.

PUMA Future Netfit 18.1 ‘Eclipse’

De volledig zwarte uitvoering geeft de schoen een old school look en hoewel we dat juist heel tof vinden is deze Future Netfit alles behalve oldschool. Onder al dat zwart schuilt namelijk een zeer moderne schoen met een van de meest indrukwekkende innovaties van de laatste tijd. Over de upper is namelijk een soort net verwerkt (vandaar de naam Netfit), waardoor je jouw veters helemaal naar eigen wens kunt strikken. Hierdoor is deze schoen geschikt voor alle voetvormen, van breed tot smal.

Indrukwekkend spul dus. En dat in een gruwelijk zwart jasje. Het bewijst wat ons betreft nog maar eens dat zwart er eigenlijk altijd gewoon bruut uitziet. Klasse PUMA!

De PUMA Future Netfit 18.1 Eclipse is vanaf nu hier te bestellen.

Foto’s: SoccerBible