Puma knalt het jaar uit met de vernieuwde evoSPEED 17

Waar iedereen zich alvast voorbereid op een nieuw jaar dat komen gaat, lanceert Puma nog even de vernieuwde evoSPEED 17 SL. Een knallend einde aan een toch al succesvol jaar voor Puma. Dit jaar lanceerden ze namelijk ook al de compleet vernieuwde evoTOUCH en hebben ze met de evoSPEED-lijn hun ‘Forever Faster’ motto weer meer dan waar gemaakt. Toch is er altijd ruimte voor verbetering. Dit is de evoSPEED 17 SL, gemaakt voor explosiviteit en snelheid.

reus-evospeed-1

De Puma evoSPEED is de lichtste schoen op de markt, door de ultradunne upper die perfect om de voet zit. In de upper zit een lasergesneden SpeedFrame verwerkt die de ondersteuning tijdens acceleratie en snelle wendingen optimaliseert. Hierdoor kun jij je volledig richten op één ding: snelheid. Ook de hielkap ondersteunt de voeten op hoge snelheid en zorgt voor een optimale pasvorm. De uitneembare inlegzool geeft je net dat beetje extra comfort wat je nodig hebt op maximale snelheid.

evospeed-17-1

evospeed-17-2

Puma heeft de evoSPEED 17 SL in een geel-groen jasje gestoken, zodat ze direct in het oog springen. Ten opzichte van de vorige evoSPEED is de naam van de silo kleiner op de schoen geplaatst, net onder de veters aan de binnenkant van de voet. Dat laat ruimte over voor wat grafische details vanuit de groene hielkap tot de gele upper. Het enige wat de verdedigers voorbij zien komen is een geel-groene flits.

puma-evospeed-aguero

Uiteraard zullen wereldsterren en snelheidsmaniakken als Reus, Aguero en Griezmann na de jaarwisselingen in deze nieuwste Puma kicksen te zien zijn. Wil jij ook zo’n blits paar patta’s? Je kunt ze hier bestellen.

Leestip: Puma lanceert één van de mooiste klassieke kicksen van het jaar