Indrukwekkend: Puma komt met totaal nieuwe evoTOUCH

Zojuist heeft Puma een geheel nieuwe silo genaam de evoTOUCH gelanceerd. Een tijdje geleden hadden wij de eer om de schoen al te fotograferen en we raakten behoorlijk onder de indruk. Deze innovatieve schoen is een combinatie van hartstikke veel innovatie en prachtig premium leder. Bekijk de nieuwe evoTOUCH hieronder.

Puma evoTOUCH – het meest opvallende aan Puma’s nieuwe silo is natuurlijk het zogenaamde sokje. In navolging van Nike en adidas introduceert ook Puma deze innovatie voor haar nieuwe schoen en  noemt het de evoKNIT. Het moet zorgen voor betere omsluiting van je voet en meer comfort. In tegenstelling tot wat de twee voorgaande merken doen heeft Puma gekozen voor een compleet lederen upper. Voor de puristen onder ons absoluut een geweldige keuze.

puma evoTOUCH zwart 5_1

puma evoTOUCH zwart 1_1

puma evoTOUCH zwart 6_1

puma evoTOUCH zwart_1

Het leer is, zoals je in de foto’s ziet, niet super shiny. De enigszins matte finish vinden wij echt zoveel klasse uitstralen. De combinatie met felgroen geeft ‘m een hele moderne look.

Het aantrekken van deze schoenen is overigens echt een feestje. Je voelt direct wat de evoKNIT doet. Het is een beetje alsof je voet één wordt met de schoen op deze manier. En dat is precies wat je als voetballer wilt.

De Puma evoTOUCH zou zo maar eens jouw schoen voor 2016 worden. Vanaf €44,99 is deze beauty hier al van jou.