Puma lanceert ook een nieuwe evoPOWER en evoSPEED

Puma heeft de dag na de EK-finale aangegrepen om haar nieuwste voetbalschoenen te presenteren. Vanmiddag lieten we jullie al kennismaken met de geheel nieuwe evoTOUCH (inclusief ‘sokje’) en nu willen we jullie ook graag de nieuwe evoPOWER en evoSPEED laten zien. De twee toppers van Puma hebben namelijk een vette kleurupdate gekregen.

evoSPEED 1.5 Tricks – Aan de techniek van de evoSPEED Tricks is weinig veranderd. Hij is nog altijd bloedsnel vanwege het feit dat ‘ie zo ontzettend licht is en is daardoor perfect voor de snelle spelers. De nieuwe kleuren (‘red blast’) vinden wij een hele verbetering ten opzichte van de vorige. Geen knalroze en geel, maar rood, zwart en wit voeren de boventoon. Kleuren die vaak perfect passen bij het tenue van je club. Het mooie aan de SPEED is dat hij niet alleen in twee verschillende kleurenvarianten komt, maar dat je ook voor een lederen exemplaar kunt kiezen.

puma evospeed 2_1

puma evospeed 3_1

puma evospeed 4_1

puma evospeed wit 1_1

puma evospeed wit 3_1

evoPOWER 1.3 – Puma heeft het kleurgebruik op de SPEED doorgetrokken naar de evoPOWER 1.3. Deze schoen is ideaal voor de krachtpatsers in het veld, die baat hebben bij perfecte grip en een goede controle. De schoen verrast overigens ook behoorlijk qua gewicht. De exacte cijfers hebben we niet, maar wanneer je deze kicksen om je voeten hebt voelen ze ook ontzettend licht aan. En dat is toch erg prettig. Ook de POWER is in wit beschikbaar.

puma evopower 2_1

puma evopower 3_1

puma evopower 1_1

puma evopower 4_1

De nieuwe Puma evoSPEED Tricks en Puma evoPOWER zijn sinds vandaag al te bestellen. Dat is hier al mogelijk vanaf een mooie €44,99. De lederen variant van de evoSPEED en witte evoPOWER staan op het moment van het schrijven nog niet op deze shop.

Leestip: Indrukwekkend: Puma komt met totaal nieuwe evoTOUCH