Puma lanceert de evoPOWER en evoSPEED in prachtig zwart en wit leer

Het is als een ongeschreven regel in voetbalschoenen design. Steek voetbalschoenen in een comfortabel lederen jasje en je hebt direct een hit te pakken. Puma weet dat als geen ander. Dat bewijzen ze wel met deze ongelofelijk mooie varianten van de evoPOWER 1.3 en evoSPEED SL II. De een in schitterend zwart en de ander in adembenemend wit. Zwart voor de controleur die het spelletje bepaalt en wit voor de speler die voor een bevende verdediging zorgt met zijn onnavolgbare acties.

Puma evoPOWER 1.3 K ‘Blackout’

Onze favoriet van de twee is toch deze compleet zwarte evoPOWER. De blackout look doet het eigenlijk op alle voetbalschoenen geweldig en daar is deze krachtschoen geen uitzondering op. Het enige wat geen likje zwarte verf heeft gekregen zijn de witte noppen, de Puma kat op de tong en de evoPOWER tekst op de hiel. Het superzachte kangoeroe-leer zorgt ervoor dat je over het veld loopt alsof je op oma’s gebreide dikke wollen sokken staat te ballen, zo comfortabel. Gelukkig zien ze er wel stukke beter uit dan die sokken. Ge-wel-dig.

evopower-blackout-2

evopower-blackout-5

evopower-blackout-4

Puma evoSPEED SL II K ‘White’

Wit, wit en nog eens wit. De evoSPEED SL K is niet alleen een schoen waarmee je alle ogen op je voeten gericht krijgt, het is ook nog eens één van de lichtste lederen schoenen op de markt. En een van de coolste. Als jij met deze kicksen in de winter de besneeuwde velden betreedt ben je de koning van het wintervoetbal. Niet alleen qua looks, maar ook qua gevoel, want het kangoeroe-leer zorgt voor een koninklijk comfort.

evospeed-wit-1

evospeed-wit-2

evospeed-wit-3

Zowel de Puma evoPOWER 1.3 K en evoSPEED SL II K zijn hier verkrijgbaar.

Foto’s: SoccerBible