Puma lanceert één van de mooiste klassieke kicksen van het jaar

De Puma King Top ‘Made in Italy’ is misschien wel één van de meest legendarische voetbalschoenen ooit. Vroeger gedragen door de beste voetballers ter wereld zoals Maradona, maar tegenwoordig zie je ze niet meer zo vaak. Helaas, want als het om klassieke kicksen gaat is dit één van de absolute toppers. De nieuwste uitvoering combineert zwart, wit en zilver op een geniale manier.

madeinitaly-970x600

De ‘King’ is een schoen die al 48 jaar lang wordt gemaakt en mede door een aantal updates vandaag de dag nog steeds gedragen wordt. De speelstijl ten opzichte van vroeger is veranderd en daar heeft de Puma King zich aan aangepast. Deze laatste uitvoering is daar het voorbeeld van met een klassieke gewatteerde lederen upper in combinatie met een witte synthetische hiel. Een combinatie van comfort en licht materiaal waardoor het een schoen is die twee generaties samenbrengt.

madeinitaly-970x600-foto3

Over het uiterlijk kunnen we kort zijn: prachtig! Het leer heeft een rijke uitstraling en de combinatie met de sneeuwwitte hiel en zool is schitterend. Verder zijn er nog wat zilveren details aangebracht om het Italiaanse design nog wat extra klasse te geven. All hail the King!

madeinitaly-970x600-foto5

De Puma King Top ‘Made in Italy’ is nu hier verkrijgbaar.

Leestip: Puma presenteert de nieuwe evoSPEED 17 SL met optische illusie