Puma lanceert stijlvolle primeur: de eerste suède voetbalschoen ooit

Voetbalschoenen worden normaliter gemaakt van twee typen materialen: kunststof of leer. Dat heeft een reden. Beide producten kunnen nogal tegen een stootje, zijn duurzaam en bieden comfort en controle voor een voetballer. Een type leer dat nooit eerder werd gebruikt is suède. Tot nu, want Puma heeft een schoen ontwikkeld die wel van dit zachte leer gemaakt is.

De PUMA Future Suede is een compleet suède schoen, net als hun sneakers, met een beetje versterking bij de tenen. Zelfs op de noppen en zolen zie je een suède-achtige look. Wij vinden de rode variant het mooiste, maar de zwarte is ook hard.

puma-suede-pack-15.jpg

puma-suede-pack-10.jpg

puma-suede-pack-3.jpg

puma-suede-pack-5.jpg

De PUMA Future Suede is een ode aan de iconische suede sneaker uit 1968. Er zijn slechts 1350 paar gemaakt wereldwijd, dus je moet er redelijk snel bij zijn om een paar te kunnen bemachtigen. Natuurlijk zijn ze niet om echt op te gaan voetballen, want suède krijg je onmogelijk nog ooit schoon na een voetbalwedstrijd. Of je moet een speler zijn die echt niet graag vies wordt. Maar beter zie je het als een collectors item. En meteen even van de stijlvolste ooit. Hier kun je nog een paar kopen.

Mocht suède je toch niet zo’n goed idee lijken, dan zijn deze PUMA Future ook heel gruwelijk!