PUMA lanceert heerlijk klassieke kleuruitvoering van de One 17.1

Iedereen stond even versteld toen PUMA afgelopen zomer bekend maakte te stoppen met de productie van de evoSPEED. De nieuwe One 17.1 werd de vervanger en die heeft ons zeker niet teleurgesteld. Zeker deze laatste kleuruitvoering is echt heel erg vet geworden. Bijna volledig zwart, maar dan met zilveren en parelmoer details.

PUMA One 17.1 ‘Black/Silver’

Het is in onze ogen in ieder geval de meest stijlvolle variant tot nu toe, maar wij zijn dan ook behoorlijk grote fans van zwarte voetbalschoenen. Op dit kleurtje na is het overigens nog precies dezelfde schoen als de eerste One 17 die in juni gelanceerd werd.

De schoen is eigenlijk met 3 aspecten in het achterhoofd ontworpen: Fit, Fast en Feel. Door de eigenschappen van de evoSPEED en evoTOUCH te combineren hebben ze dat voor elkaar gekregen. De speciale noppen onder de voor- en achterkant van de schoen zorgen voor een verbeterde acceleratie en het deel evoTOUCH vind je terug in het sokje en de lederen voorvoet voor extra comfort en een betere touch. Hierdoor is de schoen zowel geschikt voor de snelle aanvaller als de tackelende verdediger.

Deze stijlvolle zwarte PUMA One 17.1 is hier verkrijgbaar vanaf €74,95. Ben jij sowieso iemand die niets anders wil dan zwarte voetbalschoenen? Dat zegt meer over jou dan je denkt.

Foto’s: SoccerBible