Puma presenteert haar lichtste voetbalschoen ooit

Dat Puma snelheid hoog in het vaandel heeft staan blijkt wel uit het motto ‘Forever Faster’ en de evoSPEED SL dat, limited editions buiten gelaten, de lichtste voetbalschoen op de markt is. Alsof dat allemaal nog niet genoeg is presenteren ze de limited edition evoSPEED He. De lichtste kicksen die ze ooit gemaakt hebben. Daarnaast zien ze er ook nog eens gruwelijk vet uit. Puma bewijst andermaal dat ze hét merk zijn voor de snelste jongens van het team.

evospeed he 3

Hoe licht ze zijn vergeten ze te melden, maar aangezien He kort is voor helium kun je ervan uit gaan dat je bijna letterlijk over het veld zult vliegen. De schoen is gestript tot op de botten om zo elke milligram te laten tellen. Het enige dat overblijft is het skelet dat voor support zorgt en een bijna doorzichtige upper. Dit zorgt niet alleen voor het minimale gewicht, maar levert ook een visueel spektakel op.

evospeed he 1

evospeed he 6

Het design borduurt overigens voor op de Puma TRICKS lijn, die bekend staat om de 2 verschillende kleuren voetbalschoenen in één paar. Alsof deze kicksen nog niet genoeg aandacht zullen trekken. De rechterschoen is voornamelijk wit met rood, terwijl de rechter wit met zwart is. Beide schoenen hebben een contrasterend Puma logo wat er uitziet alsof die er met een dunne stift op is getekend. Heel cool.

evospeed he 2

Er is ook slecht nieuws over deze schoenen te melden: er zijn slechts 200 paar verkrijgbaar. Ben er dus als de kippen bij, want ze zijn weg voordat je het weet. Je kunt ze hier bestellen.

Leestip: De top 11 voetbalschoenen van dit moment

Bron: SoccerBible