PUMA presenteert het nieuwe Arsenal uitshirt voor komend seizoen

Het is alweer ruim een maand geleden dat Arsenal en PUMA het nieuwe thuistenue presenteerden en zo’n twee weken terug dat het derde tenue werd gelanceerd. Nu is het eindelijk tijd voor het tenue waarin ze hun uitwedstrijden gaan afwerken. Waar het thuis- en derde tenue een klassieke look hadden, heeft het nieuwe Arsenal uitshirt een modern design gekregen in twee tinten blauw.

Arsenal uitshirt 2017/2018

Blauw is een kleur die al sinds 1892 in de shirts van Arsenal terugkomt, maar dit specifieke design doet vooral denken aan het uitshirt van 2011/2012 en shirts uit de jaren ’90. Het shirt heeft bovenin een lichtblauwe kleur die naar onderen vervaagt in donker blauw. Dat vervagende effect wordt gecreëerd door heel veel miniatuursilhouetten van het clublogo. Cool detail dat ook verwerkt is op de schouders en mouwen van het shirt.

De licht- en donkerblauwe kleuren komen ook terug in het broekje en de sokken van het tenue. Het geheel zorgt voor een frisse, moderne look waarin ze komend seizoen beter hopen te gaan presteren dan afgelopen seizoen.

Het nieuwe Arsenal uitshirt is hier verkrijgbaar. Het derde shirt van Arsenal hadden wij een tijdje terug trouwens in onze top 11 vetste nieuwe shirts tot nu toe opgenomen. Je kunt dat volledige elftal hier bekijken.