Puma steekt de evoTOUCH in een prachtige kleurencombinatie

De Puma evoTOUCH hoort sinds de introductie van een paar maanden geleden zonder twijfel bij de elite van de voetbalschoenen. In navolging van Nike en adidas is het Puma’s eerste silhouet met het welbekende ‘sokje’. Waar eerstgenoemde merken vaak voor zeer opvallende & mismatchende kleuren kiezen om hun schoen in de schijnwerper te zetten, kiest ‘de grote kat’ er tot nu toe voor om de evoTOUCH Pro in wat subtielere kleuren te steken. Daar is deze wit en blauwe uitvoering maar weer eens het bewijs van.

puma-evotouch-wit-blauw-5

Deze kleuruitvoering volgt de wit met oranje & zwart met oranje versies op en zit vanaf afgelopen weekend om de voeten van pro’s als Fabregas en Verratti die op de evoTOUCH voetballen. Je zult ze dus vaker op tv tegen gaan komen en dat is helemaal niet erg, want het zijn prachtige patta’s. Het luxe uiterlijke van de witte kangoeroe-lederen upper wordt perfect gecombineerd met de blauwe details en het comfortabel ogende sokje.

455014

puma-evotouch-wit-blauw-1

Op technologisch gebied is het een combinatie van traditioneel leer en een lichtgewicht schoen. Ten opzichte van zijn voorgangers is er niet veel veranderd. Het Speedtrack Spine systeem en de Griptex anti-slip laag zorgen voor ondersteuning en stabiliteit tijdens je bewegingen. Het premium leer zorgt voor een heerlijke balcontrole en samen met het sokje geven ze je het gevoel alsof je op wolken loopt. Een geweldige schoen voor de spelmaker van elk team.

puma-evotouch-wit-blauw-3

De nieuwe Puma evoTOUCH is vanaf vandaag hier verkrijgbaar.

Leestip: Deze Puma robot helpt je nog sneller te sprinten