PUMA doet mega-lancering van 23 gruwelijke nieuwe tenues

Gisteren deed PUMA iets wat een merk nog nooit eerder deed. Onder de noemer ‘Step Out’ presenteerde het Duitse merk namelijk maar liefst 23 nieuwe tenues die allemaal voornamelijk zwart zijn. Daar zitten een heleboel tenues bij voor teams die je niet kent, maar ook een paar grote. Die van Arsenal hebben we bijvoorbeeld al laten zien, maar ook het uittenue van Dortmund, Leicester en het derde tenue van Newcastle werden gepresenteerd. Heel vet allemaal!

Borussia Dortmund uittenue 2017/2018

Het shirt is ontworpen om een nieuwe look ten opzichte van vorig seizoen’s gestreepte uitshirt te creëren. De basis is volledig zwart met ‘Cyber Yellow’ details die je over de schouders en bovenarmen ziet lopen. Het zorgt voor een vet contrast met het zwarte tenue.

Het nieuwe Borussia Dortmund uittenue is hier verkrijgbaar.

Leicester City uittenue 2017/2018

Hetzelfde ontwerp als bij Dortmund heeft PUMA gebruikt bij het nieuwe uitshirt van Leicester, maar dan zwart met gouden accenten. Er zit trouwens nog een verschilletje in, want de moderne hals van Dortmund is vervangen door een klassieke geknoopte kraag.

Het nieuwe Leicester City uittenue zal hier binnenkort verkrijgbaar zijn.

Newcastle United derde tenue 2017/2018

Newcastle keert komend seizoen in stijl terug in de Premier League met dit gruwelijke derde tenue. Eén van onze favorieten uit de 23 gelanceerde shirts. Een vette combinatie van zwart en goud, maar vooral het licht gestreepte design spreekt ons extra aan. Leuk detail: de club heeft voor het 125-jarig bestaan een aangepast logo.

Het Newcastle United derde tenue zal hier binnenkort verkrijgbaar zijn.

Dit waren dus pas 3 van de 23 tenues, maar omdat het anders veel te lang wordt gaan we hieronder nog een paar vette shirts eruit pikken. Eigenlijk zit er helemaal geen lelijke tussen, maar toch vinden wij dat de shirts hieronder wat extra aandacht verdienen. Ook al ken je die teams misschien amper.

Chivas Guadalajara 

Independiente

Malmö FF

VFB Stuttgart

Kawasaki Frontale

Echt een heel sterk idee van PUMA om de lancering van zoveel tenues op deze manier aan te pakken. Zeker als de resultaten allemaal zo ontzettend goed zijn. Zoals we al zeiden presenteerden ze gisteren ook het derde tenue van Arsenal. Nog niet gezien? Dan kun je ‘m hier effe checken.