Racen op een F1-circuit van ijs is het ziekste teamuitje ooit

Met je voetbalteam moet je minstens één keer per seizoen iets met z’n allen gaan doen wat niets met voetbal te maken heeft. Dan tellen we zuipen even niet mee, want dat doe je waarschijnlijk elke week na de wedstrijd. Karten is bijvoorbeeld een populair teamuitje, maar dat is inmiddels een beetje afgezaagd toch? Als je dan toch wilt racen kun je het beter helemaal goed doen en dan kom je uit bij deze brute activiteit.

Lapland Ice Driving

Jij en je teamgenoten moeten er wel helemaal voor naar Zweden, maar dan heb je wat hoor. Op het bevroren Lake Udjaur zijn namelijk 13 replica’s gemaakt van bestaande F1-circuits, waar je met de dikste sportwagens overheen kun vlammen/glijden. Denk hierbij aan Lamborghini’s, Porsches en Ferrari’s. Het mooie aan deze circuits, behalve de circuits zelf natuurlijk, is dat het op een volledig kale vlakte is waardoor ongelukken zo goed als onmogelijk zijn.

Deze circuits zijn trouwens open van 8 januari tot 23 maart en deze activiteit is tweedaags. Je hebt de keuze tussen een Performance pack (5 x 30 minuten) of een Intensive pack (8 x 30 minuten). Nu zul je wel denken: dat moet kapotduur zijn. Dan heb je gelijk, want de prijs begint vanaf €1900 en kan oplopen tot €4800, afhankelijk van de auto waarin je wilt rijden. Toch vinden wij het nog enigszins meevallen, want dit is een experience die je nooit meer zult vergeten. Check de beelden hieronder maar eens!

Toch meer op zoek naar een wat relaxter teamuitje waarbij bier centraal staat? Dan is deze bierspa perfect.

Bron: MAN-MAN