Real Madrid krijgt gigantisch vliegtuig cadeau van sponsor Emirates

Ploegen die Emirates als hoofdsponsor op het shirt hebben staan hebben het goed voor elkaar. AC Milan, Arsenal en PSG kregen al hun eigen A380 en ook Real Madrid heeft er nu een gekregen. De gigantische dubbeldekker wordt gesierd met een aantal van de grootste sterren van de club en natuurlijk het clublogo. Je kunt dus wel zeggen dat de samenwerking tot een hoger niveau is getild.

Real Madrid A380

Clubhelden Cristiano Ronaldo, Gareth Bale, Sergio Ramos, Karim Benzema en Marcelo staan groot afgebeeld op de zijkant van het vliegtuig en zij waren dan ook aanwezig bij de onthullig van het vliegtuig. De dubbeldekker ziet er van buiten al prachtig uit, maar ook van binnen zal ‘ie volgepakt worden met luxe. Zeker als Real Madrid dit voertuig gaat gebruiken voor hun verre uitwedstrijden.

Real Madrid fans over de hele wereld zouden natuurlijk niks liever doen dan met dit vliegtuig reizen, maar volgens bronnen zal dit vliegtuig alleen gebruikt worden door de club. Toch wel bijzonder, want wat moet een voetbalclub toch met zo’n kast van een vliegkist? Hoe dan ook, het ziet er geweldig uit. In onderstaande video zien we trouwens dat James ook op het vliegtuig staat, maar waarom we dat in bovenstaande afbeeldingen niet zien is ons niet helemaal duidelijk. Misschien hebben ze op beide kanten van het vliegtuig een andere afbeelding staan.

Leestip: Real Madrid past clublogo aan om shirts te verkopen in het Midden-Oosten

Foto’s: Emirates

Bron: The Sport Bible