Real Madrid presenteert het opmerkelijke 3e tenue

Opmerkelijk, dat vonden we wel het juiste woord om het nieuwe derde tenue van Real Madrid te omschrijven. Adidas en de Madrileense club presenteerde het voornamelijk zwarte tenue met paarse details die we nog niet eerder zagen op zowel adidas shirts als Real Madrid shirts. Ten opzichte van het nieuwe thuis- en uittenue vinden wij dit de minste, maar er valt zeker wat voor het design te zeggen.

Real_Madrid_3rd_Kit_PR_05

De meest opvallende features aan het shirt zijn natuurlijk de cirkels op de mouwen. Toen we dit voor het eerst zagen stonden we raar te kijken, maar het blijkt wel degelijk een betekenis te hebben. De graphic is namelijk geïnspireerd op het Plaza de Cibeles, de plaats waar de spelers en supporters van de Koninklijke traditioneel hun titels vieren. Meest recentelijk deden ze dat aan het eind van vorig seizoen met de 11e Champions League titel. Een mooie betekenis dus, maar de uitvoering vinden we iets minder.

Real_Madrid_3rd_Kit_PR_02

De overige accenten op het shirt zijn allemaal wit, zoals het Real Madrid en adidas logo. De paarse adidas strepen lopen over de zij en onder het shirt vind je een zwart broekje en zwarte sokken met een paarse band en witte details. Wat vind jij van dit zwart en paarse shirt?

Je kunt het nieuwe 3e shirt van Real Madrid vanmiddag al hier bestellen. Het nieuwe thuis- en uitshirt zijn nu al verkrijgbaar.

Bekijk ook: De nieuwe thuis- en uittenue van Real Madrid zien er heel vet uit