De Real Madrid selectie mocht eventjes voor €2,5 miljoen aan Audi’s uitkiezen

Het jaarlijkse ritueel waar elke speler bij een topclub naar uitkijkt is het ontvangen van de nieuwe spelersauto’s. Althans, die datum zou in onze agenda zeker rood omcirkeld staan. Of dat bij de vedetten van Real Madrid ook zo is weten we niet, maar Audi overhandigde de Galacticos maar liefst 2.500.000 euro aan autosleutels. De mooiste exemplaren werden gescoord door Ramos en Ronaldo.

Audi R8 Spyder V10 en RS7

Sergio Ramos kon het niet nalaten om het onderste uit de kan te halen en haalde vandaag geheel stoïcijns zijn Audi R8 Spyder V10 in Ibis White even op. Mét rode top, natuurlijk. Het prijskaartje van zijn auto gaat ruim over de €250.000.

Ronaldo heeft na de geboorte van zijn tweeling behoefte aan wat ruimte. In zijn Bugatti en Lambo’s passen waarschijnlijk geen kinderstoeltjes en dus koos de Portugees voor de Audi RS7 Sportback Performance in Panther Black. Ook bepaald geen flauwe bak hoor, want hij heeft nog altijd heel wat PK’s en kost bijna €170.000. Keylor Navas scoorde hetzelfde model. Natuurlijk wel in een andere kleur, want niemand mag precies dezelfde bolide als Ronaldo hè.

Hieronder check de lijst auto’s van de andere spelers.

De jongens worden dus flink in de watten gelegd. Heb je trouwens het wagenpark van Karim Benzema al eens gezien? Die is ook sick hoor.

Bron en foto’s: Audi