Het nieuwe Real Madrid thuistenue heeft een gouden randje

Het afgelopen seizoen was er voor Real Madrid één om heel snel te vergeten, laat staan met een gouden randje. Volgend seizoen moet alles weer anders worden als Zidane gewoon weer een heel seizoen als coach voor de groep zal staan en er flink ingekocht gaat worden (Hazard bijvoorbeeld). Misschien gaan ze dan wél weer naar een seizoen met een gouden randje en daar zou het nieuwe thuistenue heel goed bij passen.

Real Madrid thuistenue 2019/20

Het maagdelijke witte thuistenue heeft gouden details gekregen die symbool staan voor de successen en prijzen die ze in hun rijke geschiedenis wonnen, maar moeten dus ook een voorbode zijn voor de successen die in de toekomst gaan volgen. Ook de kroon bovenop het clublogo vormt inspiratie voor de gouden details. Het is trouwens voor het eerst sinds het seizoen 2011/12 dat het iconsiche wit met goud gecombineerd wordt. Ook even wat aandacht voor het keeperstenue trouwens, want die ziet er geweldig uit.

De combo van het wit en goud lijkt misschien ongepast na zo’n dramatisch seizoen, maar het ziet er wel ongelofelijk stijlvol uit. Dit tenue zou zomaar uit kunnen groeien tot een moderne classic. Moeten de prestaties er wel naar zijn natuurlijk. Daar moet bijvoorbeeld Hazard voor gaan zorgen (die op het moment van schrijven nog niet gepresenteerd is). Wie weet wat er nog meer gaat volgen.. Mbappé wellicht? Dit tenue maakt het in ieder geval alleen maar interessanter om naar Real Madrid te verkassen.

Het nieuwe Real Madrid thuistenue is hier verkrijgbaar.