Real Madrid en adidas lanceren het nieuwe 2019/20 uitshirt

Na een dramatisch seizoen zullen de fans van Real Madrid weer snakken naar een succesvol seizoen. Met aankopen als Eden Hazard, Jovic en Mendy ziet de selectie er in ieder geval weer top uit. Ook qua looks zal het team er komend seizoen prachtig op staan, want nadat het wit met gouden thuistenue werd gepresenteerd is het nu de beurt aan het uitshirt. Ook hier komt goud weer terug. De hunkering naar prijzen is dus écht groot.

Real Madrid uitshirt 2019/20

De Galácticos zullen komend seizoen hun uitwedstrijden spelen in een donkerblauw shirt met gouden accenten. Als je goed kijkt zie je in dat donkerblauw nog meer details. De print die erin verwerkt is moet een soort geluidsgolf voorstellen. Dat is dan weer geïnspireerd op de luidruchtige sfeer die in het Santiago Bernabéu gecreëerd werd door de fans in het historische seizoen waarin Real Madrid ‘La Décima’ won. Past ook wel bij de campagne genaamd ‘Create the Noise’, waarin ze hun fans aanmoedigen het team luidruchtig te steunen. Daar hebben ze ook een heel toffe video bij gelanceerd.

De gouden accenten zijn inmiddels al een paar keer genoemd en net zoals bij het thuisshirt is dat een verwijzing naar de grote successen die club heeft geboekt. Tegelijkertijd is het ook een motivatie om na zo’n dramatisch seizoen weer op jacht te gaan naar succes. We zijn benieuwd of het gaat lukken. Aan de tenues zal het in ieder geval niet liggen. Het keeperstenue ziet er trouwens ook heel nice uit (foto rechts).

Het nieuwe Real Madrid uitshirt is hier te bestellen. Ook het thuisshirt is daar te bestellen. Heb je het nieuwe thuisshirt nog niet gezien? Die kun je hier dan in detail checken.