Real Madrid wil samenwerken met Conor McGregor & UFC

We zagen eerder al een ontmoeting tussen Cristiano Ronaldo & Conor McGregor en die twee leken het prima met elkaar te kunnen vinden. Het is toch altijd een bijzonder moment als twee alfa mannetjes van verschillende sporten elkaar ontmoeten en zoals het hoort hadden ze wederzijds respect voor elkaar. Dat heeft de deuren geopend voor Real Madrid om te onderzoeken hoe ze met de meest bekende, en beruchte, UFC-vechter samen kunnen werken. Newstalk meldt nu dat de club een gevecht wil organiseren in het Bernabéu stadion.

Great to see you bro!!???

Een foto die is geplaatst door Cristiano Ronaldo (@cristiano) op

Het idee erachter is dat de Ierse medeburgers van McGregor zo een goedkopere kans krijgen om hem in het echt te zien vechten, want zo’n reisje naar Amerika is best prijzig. Het liefst zou hij in Ierland zelf vechten, maar ze hebben daar geen stadions die voldoen aan de eisen van de UFC. Dublin’s 3 Arena kan niet eens 10,000 man kwijt, terwijl het Aviva Stadium (51,000) en Croke Park (82,300) niet geschikt zijn vanwege het onvoorspelbare klimaat in Ierland.

Bernabéu

Real Madrid wil uitkomst bieden door het Bernabéu stadion beschikbaar te stellen, wat met een capaciteit van 80- tot 100,000 en een beter klimaat uiterst geschikt is voor zo’n gigantisch gevecht. Het is alleen nog de vraag of de UFC zo’n gevecht in Europa ziet zitten, aangezien het merendeel van de fans uit de VS komt. ‘The Notorious’ McGregor’s invloed mag echter niet onderschat worden, dus het zou zomaar kunnen gebeuren. Wij zouden het heel vet vinden. Over een eventuele datum is nog niks bekend.

Leestip: MMA-beest McGregor wil een battle met Cristiano Ronaldo

Bron: 101 Great Goals