Dit reisbureau brengt jou naar de filmsets van je favoriete series

Hebben jij en je teamgenoten het bijna wekelijks over het volgende seizoen van Game of Thrones of blikken jullie regelmatig terug op het epische eerste seizoen van Westworld? Het wachten op het volgende seizoen van deze series kan zenuwslopend zijn, maar waarom zou je erop wachten als je zelf naar de series toe kunt gaan? Reisbureau Black Tomato organiseert namelijk reizen naar de sets van deze immens populaire series en het klinkt gruwelijk!

Dubrovnik, Kroatie a.k.a. King’s Landing

Westworld & Game of Thrones reizen

De sets en landschappen in je favoriete series zien er altijd oogverblindend uit op je tv, maar in real life is dat natuurlijk nog vele malen mooier. De meeste delen van GoT worden gefilmd in IJsland, Kroatië, Ierland en Spanje en met deze reizen kun jij zelf bepalen of je door Kingslanding wilt struinen (Kroatië) of zelfs North of the Wall (IJsland) wil gaan om te checken of winter er echt aan komt. In Ierland kun je van Winterfell naar The Iron Islands trekken. Ben je meer een Westworld liefhebber? Dan kun je jouw eigen tour richting het centrum van het doolhof maken. Hoe vet is dat!?

Bij de reizen krijg je exclusieve toegang tot bepaalde locaties en gaan er gidsen mee die experts zijn op het gebied van deze series en filmsets. Je krijgt dus echt een kijkje in de serie en de locaties die daarbij horen. Ze zijn momenteel ook bezig met reizen voor Twin Peaks en Narcos. Het enige nadeel aan dit hele verhaal is dat het allemaal behoorlijk prijzig is. Een reisje van ongeveer 9 dagen naar een locatie kost je namelijk een paar duizend euro. Daar krijg je natuurlijk wel echt iets unieks voor terug. Je kunt de prijzen hier checken.

Leestip: Gehele Breaking Bad serie is samengevoegd tot 2 uur durende film

 

Bron: Airows