Ook de rest van de adidas WK 2018 thuisshirts zijn gelanceerd

Vanmorgen presenteerde adidas al drie thuisshirts van 3 favorieten voor de WK 2018 titel in Rusland. De shirts van België, Duitsland en Spanje waren allemaal geïnspireerd op klassiekers uit het verleden en ook bij de overige landen die gesponsord worden door adidas is retro het thema. Dit zijn de nieuwe WK 2018 shirts van Argentinië, Colombia, Japan en Rusland.

Argentinië

Messi & co gaan komende zomer opnieuw op zoek naar een wereldtitel en dat gaan ze doen in dit prachtige shirt dat geïnspireerd is op het shirt uit ’93. Een shirt waar Maradona nog in speelde. De gelijkenissen zijn te zien in het aantal strepen op de voorkant en de v-hals. De moderne twist komt in de vorm van verschillende tinten lichtblauwe pixels in de strepen.

Het nieuwe WK 2018 thuisshirt van Argentinië is hier verkrijgbaar.

Colombia

Eén van de meest iconische Colombia shirts ooit is ongetwijfeld die van 1990, toen gedragen door legendes als Valderrama. Dat design van bijna 2 decennia geleden is duidelijk terug te zien in het nieuwe shirt en wij vinden het geweldig. De adidas strepen en het logo zijn in het zwart gedaan en de rood blauwe graphics hebben een kleine moderne upgrade gekregen.

Colombia’s nieuwe WK 2018 thuisshirt is hier te bestellen.

Japan

Het nieuwe thuisshirt van Japan is het enige shirt wat niet specifiek geïnspireerd is op een eerder shirt. Dit nieuwe kunstwerkje is namelijk een ode aan de volledige geschiedenis van voetbalshirts uit Japan. De witte details die je over de hele voorzijde ziet is op zijn beurt weer geïnspireerd op de traditionele Japanse borduurtechniek, genaamd Sashiko. Dat ziet er gewoon goed uit, maar het is vooral de donkerblauwe kleur in combinatie met het wit die indruk maakt op ons.

Het nieuwe WK 2018 thuisshirt van Japan kun je hier bestellen.

Rusland

We sluiten de adidas WK thuisshirts af met het gastland Rusland. Het tenue uit 1988 vormt de basis voor dit vrij eenvoudige design. Zeker als je het vergelijkt met de andere shirts van adidas hadden we toch graag gezien dat ze als gastland zijnde een spectaculair shirt zouden krijgen.

Het nieuwe WK 2018 thuisshirt van Rusland is hier verkrijgbaar.

Heb je de nieuwe WK shirts van België, Duitsland en Spanje nog niet gezien? Die kun je hier checken.