Rio Ferdinand laat met video zien zich vol in te zetten voor bokscarrière

De legendarische Manchester United verdediger baarde opzien door bekend te maken zich te gaan richten op een bokscarrière. En dat op 38-jarige leeftijd! Iedereen had daar natuurlijk veel bewondering voor, maar er waren ook mensen die hier z’n twijfels bij hadden. Wij horen bij het kamp die wel vertrouwen hebben in de Engelsman, want hij ziet er zwaar afgetraind uit en hij heeft nu ook beelden gedeeld van zijn eerste trainingen. Hieruit wordt toch wel duidelijk dat hij er 100% voor gaat.

Bokstraining van Ferdinand

Tijdens zijn trainingen wordt hij begeleid door een Richie Woodhall, een ex-bokser. In de eerste trainingsvideo die Ferdinand deelde wordt meteen duidelijk dat hij behoorlijk wordt afgemat. Letterlijk en figuurlijk. Deze intense training bestaat namelijk uit een combinatie van pull-ups en een paar raken klappen op het lichaam van Rio.

And we begin….. @meldeane12 providing the rib shots this morning!! ?

Een bericht gedeeld door Rio Ferdinand (@rioferdy5) op

Dat ziet er toch behoorlijk pittig uit hoor. Maar aangezien Ferdinand zich na zijn voetbalpensioen in 2015 in een fantastische fysieke vorm heeft gehouden denken wij dat hij het wel aan kan. Hieronder nog wat beelden van zijn afgetrainde lichaam en workouts die ervoor gezorgd hebben dat hij er nog steeds ijzersterk uitziet.

Lifestyle Workout Plan coming soon… ??

Een bericht gedeeld door Rio Ferdinand (@rioferdy5) op

Minging exercise… P.S pls don’t try this at home ???

Een bericht gedeeld door Rio Ferdinand (@rioferdy5) op

No days off.. keep striving for your goals! #Focus

Een bericht gedeeld door Rio Ferdinand (@rioferdy5) op

Dat gaat wel goed komen met Rio. Wil jij net zo ripped worden als deze man? Door deze tip word je krachttraining 3 tot 5 keer zo effectief.