De binnenkant van deze Rolls Royce is nóg mooier dan de buitenkant

Rolls Royce is niet alleen één van de meest chique automerken ter wereld, het is ook één van de meest populaire merken onder de echte ballers. Denk bijvoorbeeld aan Memphis die zijn Wraith met regelmaat trots toont aan de wereld. Wat ons betreft is de Wraith ook de mooiste uit de Rolls familie, maar ze hebben ‘m nog mooier gemaakt. Dit is de Rolls Royce Wraith Luminary Collection.

Rolls Royce Luminary Collection

In totaal zijn er 55 exemplaren van dit prachtbeest gemaakt, maar wat is het dat deze special edition zo bijzonder maakt? Het zit ‘m in de sterrenhemel die in het dak verwerkt is. Ja, dat zie je wel vaker in Rolls Royces, maar deze gaat een stap verder. In dit dak zijn namelijk acht vallende sterren te zien. Heel romantisch. Er waren maar liefst 176 led-lampjes nodig voor het effect en het gevoel dat je écht onder de sterrenhemel ligt. Per plafond is dat zo’n 20 uur werk. Maar daar betaal je ook voor hoor.

Heel indrukwekkend, maar de rest van de wagen is ook gruwelijk. Check die Sunburst Grey kleur namelijk maar eens en het stijlvolle en luxe interieur. Zadelbruin leer op de voorstoelen en antraciet achterin. Om het helemaal af te maken is er exclusief eikenhout uit de bossen van Tsjechië verwerkt in het interieur. Wat een droomwagen.

Een andere populaire auto onder de sterren van het voetbal is de Audi R8, maar er zullen weinig dikkere versies zijn dan deze van Sergio Ramos.

Foto’s: Rolls Royce

Bron: FHM