Romelu Lukaku gaat in zee met hiphop legende Jay-Z

Switcht Romelu Lukaku van beroep en gaat hij voor een carrière als rapper? Nee, hoor. Wat heeft de Belgische spits dan bij Jay-Z te zoeken? Nou, deze hiphop-legende gaat Lukaku helpen een extra slaatje uit zijn bekendheid te slaan.

Afgelopen week vloog de speler van Man Utd naar New York om een contract te tekenen bij Roc Nation Sports Agency. Dit agentschap is van Jay-Z en kwam voort uit zijn entertainmentbedrijf Roc Nation. Het bedrijf heeft klanten als Kevin Durant, Dez Bryant en Jerome Boateng. Lukaku is de eerste Premier League speler die voor RNSA tekent.

First nba game courtside! @nba @brooklynnets

A post shared by Romelu Lukaku (@rlukaku9) on

Roc Nation Sports Agency helpt bekende sporters bij het binnenhalen van commerciële deals, media relaties en een persoonlijke ‘brand strategy’. Spelers met een groot bereik als Lukaku zijn voor merken heel interessant mee samen te werken en RNSA brengt deze partijen bij elkaar. Dat wordt cashen voor de Belg! En als je dan toch in New York bent kun je maar beter meteen een NBA wedstrijd (courtside) mee pikken. Lekker bezig hoor.

Lukaku houdt dus van de NBA en hij opperde deze week zelfs het idee om, net zoals bij het Amerikaanse basketball, een Premier League All Star Game te organiseren.