Cristiano Ronaldo wordt de eigenaar van de duurste auto ter wereld

Ronaldo als fan van dikke/snelle wagens omschrijven is een behoorlijk understatement. De Portugese superster heeft een garage vol bolides staan met een waarde waar je steil van achterover valt met onder andere Rolls Royces, Bugatti’s, Ferrari’s, Lamborghini’s en ga zo maar door. De waarde van zijn wagenpark was volgens schattingen al bijna €10 miljoen, maar dat heeft hij nu lachend meer dan verdubbeld door één auto te kopen.

Ronaldo eigenaar van de Bugatti La Voiture Noire

CR7 schijnt volgens AS de nieuwe en enige eigenaar te worden van de Bugatti La Voiture Noire. Enige? Jazeker, want er wordt maar één exemplaar van deze brute wagen gemaakt. De Bugatti met de naam die ‘de zwarte auto’ betekent werd gebouwd om de 110-jarige verjaardag van Bugatti te vieren en werd onthuld tijdens de Geneva Motor Show. Wat ome Ronnie ervoor betaald heeft? Dik $18 miljoen. Daar krijg je wel wat voor hoor, want check die bak hieronder eens.

We weten dus dat ‘ie ongelofelijk sick is, maar hoe presteert ‘ie op de weg? De La Voiture Noire heeft zo’n 1.500 pk’tjes, een topsnelheid van 420 kilometer per uur en vliegt van 0 tot 100 km/u in 2.4 seconden. Koekoek!

Als we AS dus op hun woord geloven en Ronaldo wordt echt de nieuwe eigenaar dan gaat het nog even duren voordat hij er daadwerkelijk kilometers in kan maken. Het interieur moet nog bekend gemaakt/ontworpen worden en naar verwachting wordt ‘ie dan in 2021 pas geleverd. Ach ja, dan heeft hij in ieder geval iets om naar uit te kijken.

Onze eigen Memphis Depay is trouwens ook een groot autofanaat en dat is terug te zien aan zijn heel dik gevulde garage.

Bron: SportBible