Cristiano Ronaldo gaat nieuwe business voor haartransplantaties openen

Hoe moeilijk het voor ons mannen ook toe te geven is, we zijn behoorlijk ijdele wezens. Dat is ook de reden dat sommige mannen doodsbang zijn om kaal te worden. Maar wat doe je eraan als de inhammen/haargrens zowat richting de kruin lopen of als er een haarloos eiland achterop je hoofd vormt? De ultieme oplossing is natuurlijk haartransplantatie en daarvoor kun je binnenkort terecht bij Cristiano Ronaldo himself.

Ronaldo opent haartransplantatie kliniek

Of nou ja, himself.. De kliniek is het nieuwe project van de Insparya Group, waar Ronaldo mede-oprichter van is. De haartransplantatie kliniek zal geopend worden in Madrid en zijn vriendin, Georgina Rodriguez, zal er als één van de managers gaan werken. Verder zullen er maar liefst 150 experts bij betrokken zijn, verdeeld over 18 kamers.

View this post on Instagram

Business day 😉❤️

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

Ronaldo heeft er alvast €1 miljoen in geïnvesteerd om het bedrijf van de grond te laten komen, maar naar verwachting zal hij er in de komende jaren nog zo’n €25 miljoen in pompen zodat de gewenste uitbreiding kan plaatsvinden. Zo’n haartransplantatie zal in dit nieuwe centrum starten vanaf €4.000 en er zouden er 18 per dag uitgevoerd kunnen worden.

Ronnie had er zelf natuurlijk ook nog wat over te zeggen: ‘Naast het voetbal ben ik gepassioneerd op het gebied van gezondheid, technologie en onderzoek. Allemaal gebieden waarin ik wil investeren. Ik wilde de eerste kliniek in Madrid oprichten voordat we internationaal uitbreiden, een stad waar ik vele jaren gewoond heb.’ Het is overigens niet de eerste business die hij buiten het voetbal heeft opgericht.

Dus zamel met het hele team geld in (€4.000 totaal) en stuur die kale of kalende teamgenoten maar door naar Madrid. Zal ‘ie vast wel waarderen.

Kaal zijn is trouwens helemaal niets om je voor te schamen. Sterker nog: we hebben fantastisch nieuws voor je kale teamgenoot.

Bron: The Mirror