Een kijkje in Ronaldo’s nieuwe luxe villa in het Spaanse Marbella

Cristiano Ronaldo heeft niet veel te klagen. Hij is één van de beste voetballers ooit, sleept prijs na prijs binnen, verdient bakken met geld, geeft dat geld uit aan een ongekend aantal dikke wagens, vakanties, nieuwe bedrijven en natuurlijk huizen. Nee, ome Ronnie heeft het zo slecht nog niet. Toch bleek het allemaal nog niet genoeg te zijn, want hij heeft een nieuwe crib gekocht in Marbella.

Ronaldo’s villa in Marbella

De high-tech villa die hij gekocht heeft is onderdeel van een exclusief plan, genaamd ‘The Heights’, gelegen op het landgoed van de La Resina golf en country club. De Portugees heeft er zo’n €1,5 miljoen voor betaald en daar krijgt hij het volgende voor: een woning met vier slaapkamers, stijlvolle oprit, privé gym, bioscoopruimte en infinity pool. De hoge plafonds en grote ramen geven het een Mediterraanse look.

Ziet er goed uit hoor. Fijn uitzicht ook. Qua buren zal hij zich ook niet hoeven te vervelen, want ook Conor McGregor heeft een woning gekocht in ‘The Heights’. De twee sterren hebben al meermaals hun respect voor elkaar uitgesproken en lijken het goed met elkaar te kunnen vinden. Wordt gezellig daar.

Tijdens de zomerstop was Ronaldo op vakantie in Griekenland en uiteraard viert hij zijn vakantie ook in extreme luxe. Dit was zijn ultraluxe vakantievilla in Griekenland.

Bron: GiveMeSport