Ronaldo spendeert duizenden euro’s tijdens Sneaker Shopping met Complex

Als jij op het voetbalveld rondloopt dan wil je dikke kicksen om je voeten hebben en als je buiten het veld loopt dan wil je een vet paar sneakers dragen. Voor voetballers die altijd in de schijnwerpers staan is dat nog belangrijker. Een perfect voorbeeld hiervan is Cristiano Ronaldo en de Portugese superster is te gast bij het programma Sneaker Shopping with Complex. Op voorhand al een iconische aflevering.

Ronaldo Goes Sneaker Shopping with Complex

Bij het programma komen sterren uit de film-, muziek- en sportwereld op bezoek om te vertellen over hun band met sneakers, welke ze vet vinden en uiteindelijk natuurlijk een x aantal paar te kopen. Aangezien Ronaldo door Nike gesponsord wordt kun je al raden welk merk er uitsluitend gesproken wordt, maar toch is het interessant om de Portugees te horen over zijn liefde voor sneakers. Check ook even de gekte buiten de sneakerstore en het bedrag aan sneakers wat hij uiteindelijk koopt.

Kondigde hij nou een paar Nike x CR7 sneakers in Juve-kleuren aan? Hoe dan ook, een heel behoorlijk bedrag aan sneakers, maar het is natuurlijk niets voor iemand als CR7. Het recordbedrag aan sneakers in het programma van Complex staat nog altijd op naam van een andere voetballer: Neymar Jr. Die aflevering kun je hier checken.