Een kijkje in het nieuwe Rotterdamse miljoenenpenthouse van Memphis

Aan geld geen gebrek bij Memphis Depay, die conclusie trokken we vorige week ook al toen we de indrukwekkende en jaloersmakende vakantiefoto’s van Memphis lieten zien. Hij heeft zijn status als echte baller nog verder versterkt door een sick penthouse in Rotterdam in Rotterdam te scoren. Prijskaartje? €2.450.000.

Rotterdamse penthouse Memphis Depay

De nieuwe crib ligt in het Montivideo complex waar hij op de 40e verdieping een prachtig uitzicht heeft over de stad. Het penthouse heeft een woonoppervlakte van 528 vierkante meter en daarin vind je 6 kamers, waaronder 4 slaapkamers en 2 luxe moderne badkamers met een sauna en jacuzzi. Een luxe woonkamer, woonkeuken, thuisbioscoop en zwembad mag natuurlijk niet ontbreken.

En hoe zit het dan met de stalling van zijn wagenpark? Nou, in de parkeergarage van het complex heeft hij gewoon vier parkeerplekken, dus dat komt wel goed. De koopsom is met een kleine 2,5 miljoen euro trouwens nog ‘vrij laag’ aangezien er in eerste instantie €2,8 miljoen werd gevraagd. Goed onderhandeld dus.

Ja, die Memphis heeft het zo slecht nog niet. Zijn extravagante vakantiefoto’s kun je hier nog eens checken als je die nog niet gezien had.

Bron: Bekende Buren