Ryan Babel bouwt aan eigen Youtube-kanaal met 100.000+ abonnees

Ryan Babel beleeft een tweede jeugd, zo lijkt. Na zijn vertrek bij Liverpool raakte hij een heel eind in de vergetelheid, maar via Deportivo La Coruña lijkt de Amsterdammer herboren bij Besiktas. Die tweede jeugd lijkt letterlijk te kloppen, want 31-jarige aanvaller heeft zelfs het vloggen opgepakt. En niet zonder resultaat. Zijn unieke insights worden zo interessant gevonden dat inmiddels meer dan 137.000 mensen geabonneerd zijn op zijn Youtube-kanaal.

Wedstrijdvoorbereiding tot vakantie

Waar de meeste voetballers hun filmpjes direct op instagram knallen verwerkt Babel ze in zijn eigen vlogs. Eigenlijk weten we niet of ‘vlog’ helemaal het juiste woord is voor de filmpjes die op het Youtube-kanaal van de aanvaller verschijnen. De video’s zijn een mix van zelf geschoten beelden en die van een semi-professionele cameraman. Elke video wordt heel vet geëdit en begeleidt door fijne beats met diepe bassen. Resultaat zijn een heel tof kijkje in het leven van een hedendaagse topvoetballer, want zo mag je de Oranje-international inmiddels weer noemen. Je krijgt zelfs regelmatig de binnenkant van Besiktas’ kleedkamer te zien. Gelukkig voor hem is Dick Advocaat niet zijn trainer.

Extreme huldiging Besiktas

De sickste video op zijn kanaal is toch wel de ‘Championship Celebrations’. Babel neemt je mee op een jacht die de spelers richting de huldiging leidt. Op het water worden ze vergezeld door tientallen andere boten, afgeladen met mensen en vuurwerk. Je weet niet wat je ziet!

Een andere hele toffe video is die van zijn vakantie in Medellín (Colombia) samen met Gianni Zuiverloon. Check die vakantievilla, zijn bezoek aan het huis van Pablo Escobar’s broer en dronebeelden van een ruig ritje op quads.

Gelukkig zijn het niet louter jaloersmakende beelden. Je ziet hem ook bezig in de gym en op de tribune bij een schorsing. Hij laat eigenlijk alles wel zien. Heel tof Ryan. Keep it up!

Misschien dat vloggen in de kelderklasse ook wat is? Even een camera’tje vragen voor onder kerstboom dan. Of één van deze 4 kerstcadeau’s waarmee je elke voetballiefhebber wel blij maakt.