Sergio Ramos denkt serieus na over een geniaal nieuw rugnummer

De verdediger van Real Madrid staat bekend als één van de beste verdedigers ter wereld, een speler die alles doet voor de winst, veel kaarten pakt én veel goals maakt. Die goals maakt hij dan ook het liefste in de laatste minuten van de wedstrijd. Afgelopen december scoorde hij bijvoorbeeld in de laatste minuten de gelijkmaker in ‘El Clásico’ en laten we ook niet de gelijkmaker vergeten tijdens de UEFA Super Cup in de 90e minuut. De meest memorabele is natuurlijk zijn gelijkmaker in de 93e minuut tijdens de Champions League finale tegen Atlético Madrid.

Rugnummer Sergio Ramos

Nu kun je waarschijnlijk al raden om welk nieuw rugnummer het dan zou gaan. Inderdaad, hij denkt eraan om zijn rugnummer te veranderen naar 93, een verwijzing naar zijn gelijkmaker in de Champions League finale van 2014. Die goal zorgde voor een verlenging, waar Real Madrid aan het langste eind trok en het leverde ‘La Décima’ op. Logisch dus dat dit nummer voortaan een heel speciale betekenis heeft voor de bebaarde verdediger.

Klinkt het als een grapje? Nou, volgens de Spanjaard kan het dus echt gebeuren. Tijdens een Facebook Live Q&A met duizenden volgers kreeg hij een vraag over zijn rugnummer 4. Die beantwoordde hij zo:  “Het nummer 4 heeft me veel geluk gebracht en heeft me door mijn carrière bij Real gevolgd, maar ik heb er serieus over nagedacht om het te veranderen naar 93.” Eén ding lijkt ons zeker: de fans van Atlético zouden daar niet echt vrolijk van worden.

Leestip: Sergio Ramos heeft mysterieuze rode cijfers op zijn hand getatoeëerd

Bron: The Sport Bible