Amazon Prime gaat een docu-serie maken over ‘bad boy’ Sergio Ramos

Sergio Ramos hoort al jarenlang bij de allerbeste verdedigers ter wereld en dat heeft hem een ongekend goed gevulde prijzenkast opgeleverd. Daarnaast is hij captain van Spanje én Real Madrid. En ondanks alles wat we zojuist gezegd hebben zijn er veel voetbalfans die een hekel aan de man hebben. Van de ene kant ook wel begrijpelijk, aangezien hij het ‘bad boy imango’ heeft en alles doet om te winnen. Misschien dat die mening binnenkort gaat veranderen als Amazon Prime het leven van Ramos gaat vastleggen in een docu-serie.

Docu-serie over Sergio Ramos

Een cameraploeg gaat de verdediger op en buiten het veld volgen om een inzicht te krijgen in zijn leven. Daarvoor worden ook interviews afgenomen met vrienden, familie en teamgenoten. Het zou gaan om een achtdelige serie. Zelf is Ramos ook enthousiast over het project.

‘Ik ben blij om met voetbalfans te delen wat de sleutels zijn tot het zijn van een professionele atleet, het dragen van de verantwoordelijkheid van de aanvoerdersband van Real Madrid en Spanje en tegelijkertijd een normaal persoonlijk leven te leiden. Ik denk dat iedereen die toegewijd is tot zijn beroep zichzelf kan herkennen in deze serie.’

Georgia Brown, directrice van Prime Originals in Europa, voegde daaraan toe: ‘We zijn heel blij om dit exclusieve project met Ramos naar Prime leden en voetbalfans over de hele wereld te brengen. We weten zeker dat onze klanten het geweldig gaan vinden om Sergio in deze unieke en privé momenten op en buiten het veld te zien.’

De titel is helaas nog niet bekend, maar naar verwachting zal de docu-serie later dit jaar nog gelanceerd worden. Wij gaan ‘m zeker checken, want of je nou fan bent of niet, Sergio Ramos is zonder twijfel één van de meest interessante voetballers van de laatste jaren.

Amazon is trouwens al een beetje bekend in het wereldje van de voetbaldocumentaires, want ze maakten de indrukwekkende docu-serie ‘All or Nothing’. Hierin werd het Manchester City van Guardiola gevolgd tijdens het seizoen waarin ze record na record braken. Check hier de trailer van die docu.