Sergio Ramos heeft mysterieuze rode cijfers op zijn hand getatoëerd

In aanloop naar het WK voor clubteams eind vorig jaar plaatste Ramos een bijzondere foto op zijn instagrampagina. Op de foto is te zien dat de verdediger van Real Madrid vier getallen op zijn vingers heeft laten tatoeëren.

Ramos geeft in het bijschrift aan dat deze nummers symbool staan voor zijn leven. De precieze betekenis vertelde de Spanjaard niet, maar wij hebben de betekenis inmiddels ontdekt.

Volgens verschillende bronnen op het internet verwijzen de cijfers 35 en 32  naar rugnummers die hij droeg bij Sevilla. Over 19 bestaan verschillende vermoedens. De meeste mensen verwachten dat het verwijst naar de leeftijd waarop hij als prof debuteerde, maar sommigen denken weer dat het refereert aan het rugnummer waarmee voor Spanje debuteerde. De 90+ is ongetwijfeld het duidelijkst van allemaal. Het staat symbool voor de goal die hij in de CL-finale van 2014 tegen Atletico Madrid maakte.

Overigens hebben we ook ontdekt wie de man achter de gruwelijke tattoo’s van Sergio Ramos is. Check hier maar eens wat hij allemaal in zijn mars heeft.