Shane Kluivert vertelt Touzani over band met Justin, Barça en zijn handtekening

Touzani TV is inmiddels een begrip op Youtube en op veler verzoek heeft hij vandaag een bijzondere gast: Shane Kluivert. Het schijnt dat kids de baltovenaar bijna spamde met het verzoek om de jongste telg van de familie Kluivert uit te nodigen voor zijn show. Met resultaat, want deze ochtend verscheen Shane op het kanaal van Touzani.

Shane Kluivert spreekt, zoals altijd zeer net en beleefd, over het bedenken van een handtekening, de relatie met Justin en de jeugd van Barça.

Shane Kluivert bij Touzani

Zoals vaker start de video van Touzani met een giveaway. Kluivert dient een bal te signeren en Touzani vraagt of de 10-jarige überhaupt al een handtekening heeft. Hij verteld dat hij die met zijn vader (Patrick) heeft bedacht, maar op de vraagt of hij hem al vaak moet uitdelen antwoord hij verlegen ‘nee’.

Ontwapenend, dat is de beste manier om het kleine mannetje te omschrijven. Ook wanneer hij over de relatie met zijn broer Justin praat. Het hoogtepunt van de aflevering zit wat ons betreft op 4.45 min, als Touzani vraagt ‘wie heeft wie een panna gegeven?’. Na lang twijfelen durft hij toch toe te geven dat Justin hem een ‘nutmeg’ gaf. Het geluidje dat hij na deze bekentenis maakt is goud, vind ook Touzani, die in lachen uitbarst.

Je kunt dit mannetje onmogelijk niet leuk vinden toch? We zijn benieuwd hoever hij het gaat schoppen, maar over aandacht heeft hij in elk geval niet te klagen. Shane Kluivert is overigens ook de jongste Europese ‘atleet’ die ooit door een groot sportmerk gecontracteerd is.