De sicke mancave van Michel Vorm is een paradijs voor gamers

Hij keept misschien niet veel bij Tottenham Hotspur, maar dat wil niet zeggen dat Michel Vorm zich verveelt in Londen. Hij blijkt naast voetbal namelijk nog een grote hobby te hebben: gamen. Copa90 ging bij de keeper op bezoek en het middelpunt van de aandacht is de ongelofelijk dikke mancave die Michel in de kelder heeft. Vooral voor de gamers onder ons is dit hemel op aarde.

De mancave van Michel Vorm

Hij kondigt de mancave zelf al op passende wijze aan: this is where the magic happens. Niet in de slaapkamer dus, maar in de kelder. Als je eenmaal ziet wat er allemaal aan apparatuur staat snap je wel waarom hij het zo omschrijft. Zo heeft hij een opstelling van maar liefst 8 tv’s inclusief Playstation staan voor als zijn teamgenoten langskomen om Call of Duty te spelen. Verder heeft hij nog een speciale set up voor race games, een classic arcade en nog veel meer. Let ook even op de Call of Duty camo aankleding van de ruimte. Geniaal!

Video: Copa90

Een veel betere cave dan dit kun je bijna niet bedenken, maar toch hebben wij ook 3 tips voor jou om een ultieme gamecave te creëren.